Blog del Futbol Base Vilobí.


Blog del Futbol Base Vilobí.
Aquí trobareu tota la informació relativa als equips dede futbol formatiu.

diumenge, 6 de març del 2016

06.03.16

“JUNTS TORNEM”, aquesta ha estat la rebuda de la Ciutat Esportiva del València als nostres pinyons. Com en les dues darreres edicions, el futbol base s’ha desplaçat a la ciutat del Túria per jugar uns partits amistosos amb el futbol base del València. Boníssima rebuda i tots contents per poder repetir una gran experiència.

Els nostres jugadors/es han donat tot en el camp, gaudint d’un ambient festiu a les grades. Mares, pares, tiets, avis, .... tots cridaven a l’uníson “VILOBÍ”. Molt emocionant. Esport i diversió en estat pur.

Aquest any el detall, als diferents equips, han estat unes caixes de Tosquigets de Can Noguera i uns fuets de Cal Liri, gentilesa del nostre ajuntament.

Quatre partits han estat els jugats pels nostres pinyons. Com sempre, per nosaltres, els resultats és el de menys. Gols pel València i gols pel Vilobí. Jugades maques de joc combinatiu i sortida des del darrera com a senya de la nostre identitat.

El comentari de les famílies al pujar els dos autocars de tornada era, podrem tornar a repetir l’any vinent? La resposta dels del Túria ha estat, aquí SEMPRE HI SEREU COMPTATS! 1-2-3 VILOBÍ



 “L’Observador”






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada