Blog del Futbol Base Vilobí.


Blog del Futbol Base Vilobí.
Aquí trobareu tota la informació relativa als equips dede futbol formatiu.

diumenge, 20 de març del 2016


19 & 20.03.2016

PREBENJAMÍ B. Dissabte de futbol a Caldes on el prebenjamí B continua demostrant que cada dia estan millor i els entrenaments donen el seus resultats, empatant una part i emportant-se les altres tres parts. Gols 3 Codrut, 3 Esteve i 1 Aisaf aquet últim s’estrena com a goleixador, felicitats!! A seguir així pinyons, 1-2-3 VILOBÍ

PREBENJAMÍ A. Gran partit avui a Malgrat de Mar i bones sensacions. Primera i segona part amb igualtat per ambdós equips, essent el Vilobí més creatiu i més iniciativa amb treball de creació d’espais per facilitar la sortida de pilota. Només ens ha faltar finalitzar. Tercera part, pressió dels locals al mig del camp que ens ha fet retrocedir les nostres línies, finalitzant en dues ocasions en la nostra porteria. Darrera part, amb el desgast físic dels locals hem pogut reordenar les línies realitzant el nostre joc habitual amb més força, desbordant per les bandes i centrades. Així han arribat les jugades que han finalitzat. Gols de Gabriel i Edu.  Sense cap dubte veiem com cada dia creixen, gaudeixen i juguen millor. 1-2-3 VILOBÍ.

BENJAMÍ. El Maçanet va superar a la contra al Vilobí en la primera meitat de partit.
En la segon part, el Vilobí va reaccionar però no va ser capaç de capgirar el marcador.
1-2-3 Vilobí.

ALEVÍ B. VICTÒRIA de l'Aleví B a casa amb la Fundació Esportiva Palamós. Bon inici de partit, controlant la pilota i el rival, creant ocasions amb gols de Beulas i Edgar. Tornada del descans, reacció del Palamós que ha capgirat el marcador. Última part un Vilobí motivat que ho ha donat tot en cada jugada, tornant a posar el  marcador a favor amb 2 gols d'Adri. Felicitats a tots pel treball i la victòria. 1-2-3- Vilobí.

ALEVÍ A. Bon partit dels nostres a Llagostera, molta intensitat fins els últim minuts, a punt d’emportar-nos la victòria però una mica de mala sort en els metres finals han deixat el resultat en empat. Bon treball defensiu per part de tots, gols 1 Gerard, 1 Junior i 1 Joan; propera setmana "el MIC16" nois els pèls de punta només de pensar, anem a totes 1-2-3 VILOBÍ.


 “L’Observador”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada