Blog del Futbol Base Vilobí.


Blog del Futbol Base Vilobí.
Aquí trobareu tota la informació relativa als equips dede futbol formatiu.

diumenge, 3 d’abril del 2016


02 &03.04.2016

ESCOLETA. Aquest dissabte 2 d’abril es va celebrar la Trobada d’Escoletes organitzada pel Consell Comarcal de La Selva i el FUTBOL BASE VILOBÍ. Quatre equips de la categoria escoleta (nens de 3 a 5 anys, etapa pre-iniciació en l’aprenentatge del futbol) han participat. Aprofitant l’acte es va realitzar una rifa de tres paneres de fruita. L’import de donatius rebuts per les tires de les paneres es van destinar a la Casa dels Xuklis, llar per les famílies dels infants que reben tractaments contra el càncer a l’hospital de Sant Joan de Déu. Va ser un èxit on el futbol ha tornat a ser una excusa per viure molt bons moments en família, d’esport i diversió. Moltes gràcies a tots els participants per l’esperit i els valors mostrats als camps. Esperem seguir organitzant-ne més! 1-2-3 VILOBÍ!

PREBENJAMÍ B. Diumenge, igual a futbol a Vilobí, avui contra un LLORET molt competitiu des del primer minut, el pinyons han suat per poder empatar el partit, l’esforç de tot el grup Ha donat resultat. 3 gols d’ Esteve, seguiu així pinyons 1,2,3, Vilobí.

PREBENJAMÍ A. Bon partit dels nostres pinyons avui a Vilobí que han dominat des del principi a fi. Organitzats en totes les línies, intercanvi de posicions per millorar la transició de pilota feia falta, buscant recolzaments en tot moment per sortir de la pressió i iniciant sempre des del darrera les jugades. Gols 2 de Pepe, 2 de Gabriel i 2 d’Edgar. Partit com el d’avui es veu tot allò que s’ha treballat en els entrenaments i és una satisfacció veure el resultats. Felicitats pinyons pel partit, 1-2-3 VILOBÍ.

ALEVÍ B. Molt just ha anat el partit per continuar la bona ratxa de resultats positius. No obstant, i malgrat que al final els punts han quedat a Porqueres, l’equip està en fase de millora i els resultats competitius arribaran. Nois aprofiteu els entrenaments! Gols, 2 d’Adri i 2 d’Aaron, 1-2-3- Vilobí.

ALEVÍ A. Torna la lliga a Vilobí , l’aleví -A ha jugat i guanyat aquest matí a la Unió Girona en un partit en el que els de casa han controlat en tot moment el joc amb un futbol de toc sense rifa cap pilota, molta combinació i arribades a l’àrea rival. Gols, 2 Joan, 2 Junior ,3 d’Adri i 1 d’Arnau Fernández . Ànim nois 1-2-3 VILOBÍ.


 “L’Observador”









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada