Blog del Futbol Base Vilobí.


Blog del Futbol Base Vilobí.
Aquí trobareu tota la informació relativa als equips dede futbol formatiu.

dimarts, 14 de juny del 2016


11 de juny de 2016

Aquest cap de setmana ha estat l’últim de la temporada. Els entrenaments han acabat i amb moltes forces per continuar una temporada més.

L’escoleta va col·laborat en el Torneig Solidari de Maçanet i els alevins han jugat la II Riudeperes Cup.

Pròxima estació, la cloenda del dia 25 de juny on pares i mares es posaran equipació curta per jugar diferents partits amb els nen/es. És el gran dia desitjat pels jugadors.

ESCOLETA.  Últim torneig de l'escoleta de la temporada 2015-2016. No em cansaré de felicitar a l'escoleta d'aquests últims partits. Durant els dos partits d'avui, hem intentat sortir jugant des de la porteria. Ho han aconseguit bastantes vegades. Llàstima que la temporada s'acabi ja que m'agradaria seguir veient evolució d'aquests menuts.
Fins la pròxima temporada!!
  1-2-3 VILOBÍ

ALEVINS.  Participació dels dos equips d’alevins del FUTBOL BASE. Final de temporada i una nova experiència al jugar amb equips que normalment no coincidim. Felicitar a l’organització de la Riudeperes Cup. Per l’aleví A ha estat el seu darrer partit de futbol 7 i un cop finalitzada aquesta etapa, a pensar amb el futbol 11. L’Aleví B ha jugat el torneig amb moments que denoten un petit canvi cada partit. Felicitats a tots, 1-2-3 VILOBÍ

“L’Observador”



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada