Blog del Futbol Base Vilobí.


Blog del Futbol Base Vilobí.
Aquí trobareu tota la informació relativa als equips dede futbol formatiu.

diumenge, 24 d’abril del 2016


23 & 24.04.2016

Aquest cap de setmana les escoletes i el prebenjamí han descansat. Us passem la crònica de la resta d’equips del FUTBOL BASE VILOBÍ

PREBENJAMÍ A. Partit a Maçanet de la Selva amb molt bones sensacions i emoció fins al final. Avui ha estat un partit en el qual el resultat no té res a veure amb el joc vist al camp, hem tingut control de la pilota, obrint bandes, triangulacions, posició i recuperació de zones, ... No hem anat a buscar el resultat sinó a gaudir i treballar al que hem aprés en els darrers entrenaments. Molta pressió dels locals en totes les zones del camp i ens ha dificultat molt realitzar el nostre joc, però un cop superada la pressió la cosa canvia. Primera part perduda, segona i tercera empatada i quarta guanyada. Empat final amb molt bon gust de boca. Gols, Robert 1, Edu gol olímpic i 1 Martí G. Molt bon balanç, només ens queda un partit més de lliga. Som-hi 1-2-3 “FUTBOL BASE VILOBÍ”

BENJAMÍ. El benjamí ha jugat amb la PB Lloret en un partit de molta intensitat i igualtat. El Vilobí ha anat per davant en el marcador durant gran part del partit.
D’aquesta manera, iniciava la quarta i darrera part, amb un 2-1 a favor.
En un moment de desconcentració generalitzada, l'equip visitant ha empatat el partit.
La PB Lloret ha cregut més en la victòria que els mostres pinyons, fet que ha permès marcar un nou gol a acaballes del matx. Som-hi pinyons! 1-2-3 Vilobí!

ALEVÍ B. L'Aleví B visita el Calonge-Sant Antoni. Hem seguit amb la dinàmica dels últims partits, dues primeres parts, bona actitud però amb algun error col·lectiu que ens ha perjudicat. Resta del partit remuntada del Vilobí i lluita fins al final, on el Calonge ha estat més encertat. Gols 3 Joan i 2 Aaron. 1-2-3 Vilobí.

ALEVÍ A. Partit estrany el jugat avui a Sant Hilari. L’equip no ha acabat de desplegar el seu joc i l’equip local amb un joc bàsic de pilotes llargues ens ha empatat a falta de pocs minuts. Un gol en els darrers segons del temps de descompte ha desequilibrat la balança a favor nostre. Gols de Pep i Junior a pilota parada amb dues rematades de cap. Seguim treballant, 1-2-3 VILOBÍ.


 “L’Observador”



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada