Blog del Futbol Base Vilobí.


Blog del Futbol Base Vilobí.
Aquí trobareu tota la informació relativa als equips dede futbol formatiu.

dilluns, 2 de maig del 2016


30 d’abril i 1 de maig

ESCOLETA. Avui hem participat a la Trobada d'Escoletes que ha organitzat la Federació Catalana de Futbol. Malgrat la pluja hem pogut fer els tres partits que hi havia organitzats. Tot i ser un torneig amb cinc jugadors de camp, modalitat nova pels nostres pinyons, excepte el primer, els nostres petits s'han portat com uns campions.
Un primer partit per despertar-se on l'escoleta encara estava adormida. A partir del primer partit, ens hem despertat i han començat a fer alguna passada, fet que ens ha donat opcions d'atac, arribant a marcar fins a tres gols, sense encaixar-ne cap.
Hem fet un tercer partit, on hem seguit amb alguna combinació sense poder-la finalitzar. Felicitar el comportament dels nostres pinyons i a l’organització de la trobada. SOM UNA PINYA QUE ES DIU VILOBI!!! 1-2-3 VILOBI!!

PREBENJAMÍ B. Mati de futbol a Vilobí després d’acabar la lliga del consell jugava un amistós amb l’U.E. Caldes. Partit molt igualat en totes les parts, guanyant les tres primeres i perden la última, gols 1 Jordi 2 Codrut i 2 Esteve, seguiu així pinyons, 1,2,3, Vilobí

PREBENJAMÍ A. Camp de terra i pluja, nova experiència pels nostres pinyons a Riells i Viabrea. Partit molt treballat pels locals i acostumats al seu terreny de joc.
Primera part, bona feina en defensa en la majoria d’accions. Segona part més intensitat creant perill en atac. Tercera part el joc s’ha desenvolupat en el mig del camp amb conservacions i elaboració de jugades. Darrera part amb molt energia, donat el 100% en tot el camp amb pressió intensa i jugades al contraatac, entrades des de banda, finalitzacions, ... Gols, 1 de Martí Grau.
Avui hem finalitzat la competició regular. Molt bones sensacions amb la feina feta i de l’aprenentatge que ha donat els seus fruits. Un grup de nens, una pinya fantàstica, ... ens feu feliços i ens sentim molt orgullosos de vosaltres. Gràcies, gràcies i gràcies a la feina de l’entrenador i delegat pel seu temps, per la seva dedicació en cos i ànima a la formació dels nens. Gràcies famílies i afició pel recolzament incondicional partit a partit. El vostre saber estar a la grada, els vostres missatges, ... sou molt grans! Futbol Base Vilobí, sou molt bona pinya, 1-2-3 AU, AU, AUUUU!

ALEVÍ B. Partit complicat amb el Cornellà del Terri, un equip dels de dalt molt superior a nosaltres. Destacar l'esforç i l'actitud de les dues primeres parts, la resta ha faltat concentració i físic. Últims partits s'ha vist un xic de millora però necessitem més i això s'aconsegueix amb l'esforç del dia a dia. 1-2-3 Vilobí.

ALEVÍ A. Gran partit dels alevins el jugat front el Racing Blanenc. Bon joc i moltes ocasions però el futbol a vegades no es generós amb qui tocaria. Emoció fins al final i resultat negatiu però sensacions increïbles, gols 1 de junior de falta directa. Nois súper orgullosos de vosaltres 1-2-3 VILOBÍ


 “L’Observador”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada