Blog del Futbol Base Vilobí.


Blog del Futbol Base Vilobí.
Aquí trobareu tota la informació relativa als equips dede futbol formatiu.

dilluns, 9 de maig del 2016


7 & 8 de maig

Aquest cap de setmana han descansat els prebenjamins que carreguen piles pel llarg cap de setmana de futbol que els espera la setmana vinent amb la seva participació a la cloenda del Consell Comarcal i al Torneig Internacional de l’Aspre (França)

ESCOLETA. Partit matiner a Anglès on érem nou jugadors. Al ser pocs, hem pogut mantenir un bloc constant podent millorar tant en defensa com en atac, podent realitzar passades continues meritòries per l'edat que tenen. Al final per fer participar a tots hem fet una tanda de penals per cada jugador i porter. Bon partit i tots contents cap a casa. 1-2-3 VILOBÍ

BENJAMINS. Avui hem jugat amb l’AT. RIELLS. Malgrat la climatologia, hem pogut veure un dels millors partits d'aquesta temporada dels nostres jugadors.
Una defensa ordenada i consistent que no ha concedit ocasions d'atac al rival. Un mig del camp treballador que tocava la pilota i obria els espais per a que les línies d'atac generessin jugades de gol. Aquesta vegada, l'equip ha sabut mantenir la concentració durant tot el partit i ha estat superior al seu rival en totes les part del partit. Felicitats i a seguir treballant. 1-2-3 Vilobí!

ALEVÍ B. Partit complicat amb el líder. Nivell molt superior dels locals. Nul·la contundència defensiva pels de casa. Nois hem de seguir treballant a aprofitar els entrenaments. 1-2-3 Vilobí.

ALEVÍ A. Partit amb forces baixes per part del aleví-A; tot i això hem obtingut un resultat positiu amb un Sant Ponç que no ha deixat de lluitar fins al final. Dia per fer proves i seguir treballant. Gols,  3 de Pau que tornava després de setmanes de baixa, 1d’Adri, 1 Roger i 2 Gerard. Bon partit nois,  1-2-3 Vilobí


 “L’Observador”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada